جهت استعلام قیمت و مشاوره رایگان، تماس بگیرید
(09176050698 و 37742637-071)
استفاده از سردخانه میوه باعث افزایش عمر و کیفیت میوه میشود. همچنین توزیع میوه سردخانه ای، خارج از فصل تولید، سود بیشتری را برای کشاورزان و باغداران حاصل میکند.
صنعت سردخانه در راستای حفظ کیفیت محصولات نیاز به شرایط دمایی استاندارد دارد. مقادیر دما و رطوبت درج شده در جدول زیر به نحوی است که به خواص ظاهری و شیمیایی و طعم میوه آسیبی وارد نشود.
نگهداری سبزی و صیفی جات در سردخانه بالای صفر باعث افزایش عمر و کیفیت سبزیجات میشود. عرضه سبزیجات با کیفیت بالاتر منجر به فروش با قیمت بالاتر و جذب مشتری بیشتر و باعث افزایش سودآوری کشاورزان است.
مقادیر دما و رطوبت درج شده در جدول زیر به نحوی است که به خواص ظاهری و شیمیایی و طعم سبزیجات آسیبی وارد نشود.
میوه را میتوان به شکلهای گوناگون کامل ، خرد شده ، پوره شده و … به صورت یخ زده درون سردخانه میوه نگهداری کرد. حداقل دمای نگهداری میوه در سردخانه -12 درجه سانتیگراد است. با سردتر کردن دمای سردخانه میوه ، زمان نگهداری مفید میوه در سردخانه را میتوان افزایش داد.
سردخانه میوه یخ زده
جدول زیر دمای مناسب سردخانه میوه منجمد را نمایش میدهد.
اگر سبزی به طور صحیح منجمد شود و به نحو صحیح داخل سردخانه نگهداری شود کیفیت آن از لحاظ طعم و خواص به سبزی تازه نزدیک خواهد بود.
جدول زیر شرایط مناسب سردخانه سبزی را نمایش میدهد.
پیام واتساپ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.