جهت استعلام قیمت و مشاوره رایگان، تماس بگیرید
(09176050698 و 37742637-071)
اتاق پیش سرد کشتارگاه و فروشگاهی صنعتی دام برای پیشگیری از بیماریهای احتمالی مانند تب کریمه کنگو، اهمیت زیادی دارد. همچنین، فعالیت باکتریها موجب کهنه شدن بافت ماهیچهای و عوض شدن طعم گوشت میشود. سرما موجب تاخیرافتادن این وضعیت میشود. فاسد شدن سریع گوشت و آلوده شدن گوشت در مراحل بعد از ذبح دام در کشتارگاه، سرد کردن فوری گوشت را الزامی میکند. بنابراین کشتارگاه صنعتی دام بایستی دارای اتاق پیش سرد باشد. اتاق پیش سرد موجب کاهش افت وزن لاشه و همچنین کاهش تغییر رنگ آن بعد از کشتار میشود.
روشهای مختلفی برای خنک سازی در اتاق پیش سرد استفاده میشود که خنک سازی هوایی معمولترین آن است. این سیستم خنک کاری هوایی بایستی دارای دمای هوای پایین، سرعت هوای زیاد، رطوبت نسبی بالا و ظرفیت تبرید زیاد باشد.
تجهیزات مورد استفاده در این اتاق شامل سیستم سردخانه مانند کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و همچنین ریل و قلاب برای نگهداری لاشه میباشد. با تکنولوژی امروزی، زمان رسیدن به این دما بین 16 تا 24 ساعت در لاشههای کوچک و تا 48 ساعت در لاشه بزرگ است.
دمای هوا باید نزدیک صفر درجه سانتیگراد بوده و از منفی یک درجه کمتر نشود زیرا باعث یخ زدگی گوشت میشود. سرعت هوا در فضای خالی اتاق پیش سرد بین 0.75 تا 1.5 متر بر ثانیه میباشد. سرعت هوا بین لاشهها بیشتر خواهد بود. سرعت بیشتر هوا، زمان سرد سازی را کاهش میدهد ولی در عوض میتواند مصرف انرژی را افزایش داده و میزان کاهش وزن لاشه را بیشتر کند. مرحله اصلی سرد کردن با رسیدن دمای گرمترین نقطه لاشه به 7 درجه سانتیگراد کامل میشود.
وضعیت چیدمان لاشهها در یک سردخانه کشتارگاه یا فروشگاه بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی بایستی حداقلهای زیر را رعایت کند.
فاصله ریل اصلی هدایت کننده لاشه به ریل هوایی نیز باید حداقل 90 سانتی متر باشد.
در فروشگاه های امروزی با توجه به متراژ بالا و نیاز به انبار کردن محصولات فساد پذیر و منجمد در محل فروشگاه لزوم استفاده از سردخانه و اتاق سرد بیش از پیش احساس می شود.
پیام واتساپ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.